Bagaimana Nak Mula Trade Dengan XM Forex Broker?

Penafian: Ini bukan laman sesawang rasmi XM Forex Broker. Jika anda nak akses terus ke laman rasmi mereka, sila klik di sini: www.xm.com.

Salam kawan,

Saya tak begitu pasti tentang latar belakang anda, cuma, jika anda dah sampai kat laman web ni, saya pasti anda nak tahu lanjut tentang bagaimana nak trade forex dengan forex broker XM.COM.

Untuk makluman anda, XM.COM adalah antara forex broker TOP di Malaysia.

Di Malaysia, anda akan jumpa pelbagai jenis broker; takde satu pun yang setanding dengan XM.

Serius!

Dekat sini, saya akan terangkan dengan lanjut tentang forex broker XM dan bagaimana anda boleh mula trade dengan segera.

Latar Belakang Forex Broker XM

XM.COM bukan forex broker dari Malaysia. Mereka berasal dari negara Cyprus, sebuah negara yang terkenal sebagai pusat kewangan di Eropah.

XM.COM adalah penyedia perkhidmatan forex di bawah naungan syarikat Trading Point.

Mereka mempunyai lesen (financial license) untuk menjalankan aktiviti forex dan komoditi dari dua negara iaitu di Cyprus (Cysec – Cyprus Securities and Exchange Commission) dan Australia (ASIC – Australian Securities and Investment Commissions).

Cysec adalah pusat kewangan negara Cyprus, seperti juga Bank Negara Malaysia (BNM) adalah pusat kewangan di Malaysia.

Selain itu, mereka berdaftar dengan negara-negara berikut untuk menjalankan aktiviti forex:

xm-regulated

Nak tau berapa besar XM forex broker ni?

Ok, sila tengok video di bawah:

Bagaimana XM.COM Membantu Forex Trader Dari Malaysia?

Malaysia adalah negara yang penting dan strategik untuk XM kerana bilangan trader yang ramai.

XM membantu dengan menyediakan pelbagai aktiviti pendidikan forex dalam bentuk seminar dan kelas-kelas forex, semuanya secara percuma.

Selain itu, staf-staf sokongan pelanggan XM di Malaysia yang diketuai Encik Fauzi sangat-sangat “friendly” dan membantu.

Segala masalah dan isu berkaitan trade dapat diselesaikan dengan baik oleh team XM di Malaysia.

XM menyediakan perkhidmatan forex untuk warga Malaysia supaya trader dapat menjana profit.

Apabila trader profit, broker XM pun profit.

XM forex broker menekankan hubungan jangka panjang dengan trader.

Apa Orang Kata Tentang XM (Reviews & Testimonials)?

Untuk lebih objektif, saya telah ambil beberapa komen orang tentang XM di laman web popular, Forex Peace Army.

So takde lah unsur bias atau komen tipu.

Semua komen yang diberikan adalah telus dan tepat.

fpa-xm-1

fpa-xm-2

Ni pula video testimoni yang diperolehi semasa event dekat Chateau Spa and Organic Wellness Resort pada tahun 2014…

==> Anda boleh klik di sini untuk melawat laman web rasmi XM

Be Sociable, Share!