XM 30 USD Welcome Bonus

XM adalah satu-satunya forex broker di Malaysia yang memberikan BONUS DUIT PERCUMA sebanyak 30 USD kepada anda, jika anda membuka akaun dagangan dengan broker XM untuk pertama kalinya.

Anda boleh menggunakan dana 30 USD ini untuk trade menggunakan platform dagangan XM. Sekiranya anda berjaya membuat profit, anda boleh withdraw jumlah profit yang telah dihasilkan ke dalam akaun bank anda.

Dalam artikel ini, saya akan menerangkan dengan terperinci, bagaimana untuk mendapatkan XM Bonus 30 USD.

Siapa Yang Layak Untuk Mendapatkan Bonus XM 30 USD ini?

Promosi Bonus XM 30 USD ini tersedia kepada semua trader yang membuka Akun Real XM untuk pertama kalinya.

Bonus XM 30 USD ini mempunya limit masa selama 30 hari dari tarikh pembukaan akaun trading anda. Oleh itu, anda perlu tebus bonus ini sebelum tamat tempoh sah 30 hari.

Adakah Bonus XM 30 ini Boleh Dikeluarkan (Withdraw)?

Jawabannya, tidak. Anda tidak boleh mengeluarkan Bonus XM 30 USD ini. Tetapi, anda boleh mengeluarkan (withdraw) hasil keuntungan atau profit yang anda dapat daripada bonus ini.

Bagaiama Cara Untuk Mengeluarkan Profit Anda ke Akaun Bank Malaysia Anda?

Anda boleh mengeluarkan keuntungan daripada bonus tersebut dengan memilih salah satu kaedah pengeluaran yang disediakan oleh broker XM.

Sila ambil perhatian bahawa, apabila anda membuat permohonan pengeluaran, maka bonus anda akan ditolak secara berkadar mengikut peratusan jumlah dana yang anda keluarkan.

 Jadual di bawah menunjukkan bagaimana sebahagian daripada bonus ditolak dari akaun dagangan apabila anda membuat pengeluaran.

Jumlah Bonus Dagangan Tanpa DepositJumlah DepositKeuntungan daripada dagangan menggunakan Bonus DaganganBaki yang boleh dikeluarkanJumlah pengeluaranJumlah penolakan bonus dagangan
30 USD100 USD100 USD40 USD (40% daripada100 USD)12 USD (40% daripada 30 USD)
30 USD500 USD100 USD600 USD360 USD (60% daripada 600 USD)18 USD (60% daripada 30 USD)

Bagaimana Cara Untuk Mendapatkan Bonus XM 30 USD?

Selepas anda membuka akaun dagangan XM, anda boleh tebus (clain) bonus 30 USD tersebut seperti cara di bawah;

Login ke Member Area > Home> My Loyalty Bonus dan klik butang ‘Claim Now’.

Selepas itu anda harus masukkan nombor telefon seperti yang didaftarkan di dalam akaun trading XM anda. Pihak XM akan menghubungi anda untuk memberikan kod verifikasi bonus tersebut melalui panggilan telefon.